Diari Més

Promoció

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es promociona a una fira d'Estats Units

La marca es posiciona en el món dels creuers com una destinació al Mediterrani

La fira Seatre

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es promociona a una fira d'Estats UnitsPort de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Tarragona ha participat a la fira Seatrade Cruise Global, que ha tingut lloc a Fort Lauderdale, als Estats Units, del 13 al 16 de març. En el marc de l’esdeveniment l’equip comercial de creuers ha mantingut una desena de reunions amb cruiselines i agents del sector, a més de participar en diferents esdeveniments networking. Tarragona Cruise Port Costa Daurada ha pogut constatar en aquests fòrums que la marca ja està posicionada i que l’aposta de Costa Cruceros pel Port de Tarragona com a port base ha suposat un pas en el posicionament i reconeixement del territori a nivell internacional en el sector dels creuers.

El president del Port, Josep Andreu, valora positivament els resultats de la participació a la Seatrade Cruise Global. «S’ha constatat la progressió positiva que ha fet Tarragona en aquests darrers quatre anys pel que fa al tràfic de creuers», ha afirmat el president, que ha afegit que «s’ha fet palès l’evolució positiva i el potencial que tenim com a port de creuers».

Josep Andreu també ha assegurat que aquest tipus de fires «són una gran oportunitat per a presentar les nostres ofertes i contactar amb les companyies navilieres de creuers». El president també ha assegurat però que hi ha una gran tasca posterior de «gestionar i contactar amb les companyies navilieres per aconseguir acords concrets, i que vinguin a conèixer el Port de Tarragona o la ciutat».

L’estand del Port de Tarragona ha estat ubicat en el de Ports of Spain, des d’on s’ha treballat per continuar promocionant internacionalment la marca Tarragona Cruise Port i l’atractiu turístic del territori.

El Port de Tarragona rebrà fins a 40 creuers el 2017

Les previsions de creuers per aquesta temporada al Port de Tarragona són de rècord. Fins a 40 creuers amb uns 40.000 passatgers atracaran a les instal•lacions portuàries. Companyies com Azamara, Silversea, Crystal, Oceania, Windstar o P & O aposten per Tarragona Cruise Port com a port d’escala de creuers, i Costa Cruceros escull la destinació com a port base.

Per altra banda, cal dir que Costa Cruceros ha triat el Port de Tarragona com a port base d'un dels seus itineraris pel mar Mediterrani aquest 2017. D'aquesta manera, Tarragona es posiciona com a port d'entrada i sortida de creuers i també destinació receptora de creueristes europeus.

tracking