Diari Més

Municipal

El govern finalitza les primeres reunions amb els veïns afectats pel Pla de la Budellera

Les enitats que van presentar al·legacions al projecte han aportat línies de treball a tenir en consideració en el nou pla

Fotomuntatge que aporta una vista aèria de l'espai on està previst que es construeixi.

El Pla de la Budellera xoca amb l'Avantprojecte de la Llei de TerritoriCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El govern municipal ha dut a terme les primeres reunions amb les diferents associacions que van presentar al·legacions al Pla de la Budellera i que han volgut conversar amb l’Ajuntament. Els primers en reunir-se amb el govern han estat la Federació d'Associacions de Veïns de Llevant, i a nivell individual les Associacions de Veïns de la Savinosa i de Cala Romana. Queda pendent la resposta a l'oferta de reunió amb entitats ecologistes.

En aquestes trobades s’han iniciat les primeres línies de treball que les entitats, com a portaveus de la resta de veïns de la zona, han aportat a l’Ajuntament perquè es tinguin en consideració en el nou pla.

Per altra banda, després que avui s’aprovi la suspensió del projecte vigent el govern enviarà una carta a tots els que han presentat al·legacions al Pla per informar-los de la situació actual del projecte. La portaveu de l’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria ha recordat que hi haurà un nou període d'informació pública i també d'al·legacions, «tot i que les que s'han presentat ja en la tramitació anterior també s'analitzaran per atendre-les i, si s'escau, incorporar-les en la redacció de la nova proposta».

Floria també s’ha compromès a reactivar el Consell Assessor de Territori com a espai de debat i deliberació sobre el desenvolupament urbanístic de la ciutat.

tracking