Diari Més

Successos

Desapareguts els dos menors que es van intentar suicidar precipitant-se pel Pont de Santa Tecla

La jove, de 16 anys, es va escapolir del centre d'acollida la Mercè, on es trobava ingressada

Imatge de p

Desapareguts els dos menors que es van intentar suicidar precipitant-se pel Pont de Santa TeclaCedida | Gala Caballer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els dos menors que van intentar suïcidar-se el passat 13 de novembre al Pont de Santa Tecla es troben desapareguts des d’ahir, dijous 16 de març, al vespre. La noia de 16 anys, P.V.S, estava ingressada al centre d’acollida de la Mercè de Tarragona, del qual se n’ha escapolit.

L’advocada i portaveu dels familiars de la jove han informat en un comunicat que el centre encara no ha denunciat la desaparició de la menor, per la qual cosa no han començat les tasques de recerca per part dels cossos policial. Els Mossos d’Esquadra, però, afirmen que el centre va denunciar la seva desaparició per escapoliment el mateix vespre. També informen que els pares del seu company menor, de 15 anys, també van denunciar la desaparició a les 23.37h de la nit.

Segons el cos policial les tasques de recerca es van iniciar en el mateix moment en què es van denunciar les desaparicions i en aquest moment segueixen actives.

Ferits de gravetat en intentar suïcidar-se al Pont de Santa Tecla

La jove desapareguda va intentar suïcidar-se junt a un altre company menor, el passat 13 de novembre, precipitant-se pel pont de Santa Tecla. Els joves van caure a la llera del riu Francolí i van resultar ferits de gravetat, per la qual cosa van ser traslladats a l'Hospital Joan XXIII. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana van obrir una investigació per esbrinar les circumstàncies dels fets.

Imatge del centre d'acollida d'on ha desaparegut la menor.

Busquen una noia que ha desaparegut d'un centre de menors de Tarragonahttp://menoressolos.blogspot.com.es | J. Antonio

tracking