Diari Més

Societat

Joan Laporta participarà a la tercera edició del TEDx Tarragona

El certamen, anomenat aquest 2017 'Shine', presenta «idees que brillen»

Un moment d'una de les conferències de la passada edició del cicle de xerrades.

Joan Laporta participarà a la tercera edició del TEDx TarragonaMediaframe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les «idees que brillen» seran les protagonistes de la tercera edició del TEDx Tarragona, que tindrà lloc el pròxim 12 de maig al Palau de Congressos. Anomenada 'Shine', hi haurà diferents personalitats que aportaran la seva visió i experiència vital. Una d’elles serà l’expresident del FC Barcelona i exdiputat al parlament de Catalunya, Joan Laporta. Altres confirmats són Andrea Villalonga, Joaquín Ruiz de Arbulo, Maria Batet, Xavier Martí o Néstor Guerra.

L’entrada per assitir al TEDxTarragona tindrà un cost de 20 euros i tindrà dues grans novetats. En primer lloc, el Micròfon obert al públic, que donarà l'oportunitat als ciutadans de pujar a l'escenari i oferir una xerrada si resulten escollits després d'enviar a l'organització la seva proposta. En segon lloc,el TedxTarragonaSalon, un concepte més íntim de Tedx en el qual l’aforament serà d’un màxim de 100 persones i que es farà tres cops a l’any. El primer serà el 31 de març al Col·legi d’Arquitectes de Tarragona, i tractarà sobre el passat, el present i el futur de la planificación urbanística.

El TED és una organització sense ànim de lucre dedicada a idees que val la pena difondre, en general en forma de converses breus i potents, realitzades pels més importants pensadors i creadors d’avui en dia.

tracking