Diari Més

El Minipop aposta per La Bien Querida, Mazoni, Sanjosex i Bibiana Ballbé fent de DJ

Espaldamaceta obrirà la 7a edició el dos de juny que enguany estarà plena de música i creativitat

Foto de grup dels organitzadors del Festival.

El Minipop presenta avui la seva alineació musicalCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Minipop, que se celebrarà del 2 al 4 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona, ha anunciat avui els artistes musicals per la seva setena edició. Després de setmanes mantenint la incògnita, aquest migdia el seleccionador Lluís Gavaldà ha fet públic un cartell encapçalat per La Bien Querida acústic set, Mazoni, Carles Belda i Sanjosex. La llista definitiva de convocats es completa amb Cala Vento, Marion Harper, Pavvla, Retirada, Espaldamaceta, Bibiana Ballbé DJ i Superpanda’s DJ.

L’encarregat d’obrir el festival divendres 2 de juny serà el cantautor tarragoní José Juan González, conegut artísticament com Espaldamaceta, que sortirà a l’escenari presentant el seu nou disc. A continuació, l’Albert i el Cuervo de Retirada, una de les sorpreses del panorama independent català. La nit de divendres acabarà amb ‘Càntut’, una proposta artesanal de Carles Belda i Sanjosex.

La selecció de dissabte arrencarà amb Paula Jornet, una actriu que ha fet el salt a la música. La programació continuarà amb la veu de Marion Harper. La tercera proposta és La Bien Querida, que aportarà un cançoner farcit d’himnes casolans. Seguidament actuarà Mazoni, on Jaume Pla sorprendrà amb un nou disc. El festival finalitzarà de la mà del duet Cala Vento, que s’estrena a Tarragona després d’haver revolucionat l’escena indie catalana i espanyola, i Superpanda’s, els djs de capçalera del Minipop allargaran la festa fins tard.

Finalment, diumenge, hi haurà l’actuació de Bibiana Ballbé, que posarà una sessió retro hip hop.

Galeria d’art, Silent Disco i Espai Caixa Fòrum

Com sempre l’oferta del Minipop és àmplia i variada i també inclou altres disciplines artístiques a més de la música. En aquest apartat, una de les novetats d’enguany és l’Espai Caixa Fòrum, que comptarà amb una programació pròpia. Per una banda, en aquest racó es podrà fer el taller Mediterrani en xapes, vinculat a l’exposició sobre la riquesa i la diversitat de la flora i la fauna del mar i les amenaces a la sostenibilitat mediamenbiental. Per l’altra, el més petits coneixeran el robot interactiu Quíric i aprendran a jugar amb les formes geomètriques.

També hi haurà una galeria d’art amb les fotos del taller de minireporters de la darrera edició i la transformació de l’Espai Dansa en una Silent Disco.

En la línia de les edicions anteriors, també hi haurà espai pels tallers creatius, el teatre, el cinema i la literatura, a més d’un espai dedicat als infants de 0 a 3 anys dissenyat per les Tecletes, una zona de descans, oferta gastronòmica i la celebració paral·lela de la cinquena fira de coses boniques Minicrafts a l’últim tram de la Rambla Nova.

Abonaments

Els abonaments pels tres dies de festival es posaran a la venda després de Setmana Santa a diferents punts de Tarragona, Reus, Valls, Constantí, Cambrils i online a www.productesdelaterra.cat. El preu anticipat es manté a 6 euros fins el dia 1 d’abril. De l’1 d’abril a l’1 de juny les entrades es podran comprar a 9 euros i a taquilla en costaran 12. L’entrada és gratuïta pels menors de tres anys.

Espaldamaceta a la presentació del cartell del Minipop.

El Minipop presenta avui la seva alineació musicalCristina Aguilar

tracking