Diari Més

Societat

Tarragona es bolca amb els dos nois agredits a Berga per fer-se un petó

La societat denuncia la situació a Twitter amb el hashtag #matidepetons

El regidor de Ciutadans, Rubén Viñuales, i el d'ERC, Xavi Puig, fent-se un petó en suport de la iniciativa #matidepetons.

Tarragona es volca amb els dos nois agredits a Berga per fer-se un petóAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Imatges insòlites de regidors de Tarragona fent-se petons amb regidors del mateix sexe i de grups municipals contraris. Rubén Viñuales, regidor a Tarragona de Ciutadans, i Xavi Puig, regidor d'ERC; Sonia Orts, de Ciutadans, i Begoña Floria, del PSC; Beatriz Pérez, de Ciutadans, i Arga Sentís, d'ICV. Aquests són els que han protagonitzat les fotografies, que amb el hashtag #matidepetons, denuncien l'agressió homòfoba que dos nois van patir a Berga aquest dissabte a la nit mentre es feien un petó a la porta d'una discoteca. Els joves van haver de ser traslladats a l'hospital a causa de la gravetat de les ferides, i diumenge al matí van presentar la denúncia contra els fets.

El programa matinal de Catalunya Ràdio ha iniciat el hashtag #matidepetons, i de la mateixa manera que persones de tot Catalunya han penjat fotografies fent-se un petó amb algú del mateix sexe, Tarragona ha volgut fer una particular mostra de suport amb el hashtag #matidepetonsTGN, iniciat pel perfil de Twitter@marikaAlta.

Algunes imatges penjades a Twitter i compartides a través de #matidepetons:

tracking