Diari Més

Tarragona estrena un congrés pioner sobre l'impacte de la neurociència a les aules

Ponents de primer nivell analitzaran com influeixen els últims descobriments científics en les pràctiques docents

El congrés tindrà lloc el proper mes de maig.

Tarragona estrena un congrés pioner sobre l'impacte de la neurociència a les aulesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Experts de la talla del genetista David Bueno, Premi Europeu de Divulgació, la gurú de la intel·ligència emocional Begoña Ibarrola, el catedràtic d'Ètica de la Universitat Ramon Llull Francesc Torralba, l'escriptora Elsa Punset o el coach Àngel López Naranjo es donen cita el proper mes de maig en el primer congrés EduMindUp!, un fòrum de primer nivell dirigit al professorat i dedicat a les experiències i aplicacions més innovadores a l'aula basades en els avenços de la neurociència.

El mentalista Ramon Fauria, amb la seva especialíssima combinació de psicologia, il·lusionisme, management i dots comunicatives, completa un elenc de ponents aconseguit sota l'impuls de la Fundació Sant Fructuós i el Col·legi Sant Pau Apòstol, que enguany compleix mig segle de vida.

Les últimes investigacions sobre creativitat, intel·ligències múltiples, neurodidàctica, mindfulness i ATD (desenvolupament del talent) inundaran el Palau de Congressos de Tarragona durant els dies 18,19 i 20 de maig. A més dels esmentats especialistes, podran intervenir en el 'call for papers' del congrés aquells professionals que vulguin compartir experiències noves en el procés d'ensenyament i aprenentatge escolar.

EduMindUp! preveu, a més, espais per a demostracions d'eines i projectes tecnològics que ajuden a millorar l'aprenentatge, tallers per a la construcció de coneixement segons les diferents etapes educatives i mostres de treballs audiovisuals realitzats per nens que avaluen l'impacte de la neurociència en el seu quefer diari.

Tota la informació sobre inscripcions i participació està ja disponible a www.edumindup.com. El preu pels tres dies per a professionals, que inclou la documentació de suport, els coffee breaks i el dinar del 19 de maig, és de 125 euros -100 per a les professors de centres adherits a la Federació d'Escoles Cristianes (FECC) i 75 per estudiants- si es registren abans del 16 d'abril. A partir d'aquesta data, la inscripció puja a 150 euros (125 per a escoles de la FECC i es mantenen els 75 euros per a estudiants).

tracking