Diari Més

Segons la CGT, la modificació del catàleg de llocs de treball del consistori beneficia a pocs

La secció sindical també denuncia el canvi d’una plaça de director de Recursos Humans a director de Serveis Centrals

Façana de l'Ajuntament de Tarragona.

Tarragona projectarà imatges a la façana de l'Ajuntament per dir no a la pena de mortDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secció sindical de la CGT a l'Ajuntament de Tarragona es mostra contrària a la modificació del catàleg de llocs de treball que el proper ple del consistori preveu aprovar. Aquest catàleg, segons afirma la CGT, és «l'únic instrumentd’ordenació de personal amb què compta l’ajuntament malgrat l’obligació legal de comptar amb una Relació de Llocs de Treball».

Des de la CGT, consideren que aquesta modificació del catàleg «només preveu millores per a determinats estaments de l’ens, i que sense desmerèixer el reconeixement de casos concrets i adequats, s’oblida del gran gruix de treballadores i treballadors de categories inferiors que sovint veu les seves condicions laborals i retributives per sota de les feines que realment exerceixen».

Per últim, el sindicat posa de relleu que entre les modificacions que preveu el catàleg, s’atorguen algunes places a determinades persones que no van assolir‐les mitjançant el procediment adequat, creat amb aquesta finalitat. D’altra banda, la creació i transformació d’una plaça de director de Recursos Humans a director de Serveis Centrals asseguren que no respon a cap necessitat real, i no consideren correcte la retribució de 54.829,88 euros de complement específic.

tracking