Diari Més

Policial

Quatre imputats pels atacs a una floristeria i amenaces de mort al seu propietari

El cap pensant dels actes vandàlics que ha patit l'establiment és S.K, ex parella de l'actual dona del propietari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han conclòs amb la imputació de quatre persones la investigació dels diversos atacs que ha patit la floristeria Monceuau Fleurs, de l’avinguda Prat de la Riba, des del passat mes de novembre. A més, el propietari de l’establiment també havia denunciat amenaces de mort. El cap pensant del grup resulta ser S.K, ex parella de la dona amb qui el propietari de l’establiment manté una relació.

El primer acte vandàlic es va produir el novembre del 2016, durant la campanya de Tots Sants, i l’últim es va produir el passat mes de febrer. Concretament els autors fets van ruixar l’aparador de l’establiment amb oli de motor utilitzat en diverses ocasions, algunes produïdes de matinada i gravades per les càmeres de seguretat, a més de desmuntar el mobiliari o posar petroli al pany del local. A més, el propietari de la floristeria, Alfonso Rodríguez, va assegurar a Diari Més, que va relatar els fets el passat febrer, que també havia rebut amenaces de mort.

Les sospites d’Alfonso Rodríguez s’han complert. Com ell sospitava i va expressar a Diari Més, el cap pensant dels fets és S.K, ex parella de la dona amb qui l’actual propietari de l’establiment va començar una relació amorosa fa un temps. A més de S.K,de 29 anys, nacionalitat marroquina i veí de Tarragona, els Mossos han imputat a tres persones més. Els tres altres imputats per un delicte d’amenaces i danys són K.K i M.L, ambdós de nacionalitat marroquina, veïns de Tarragona i de 20 anys d’edat, i un menor de nacionalitat espanyola. Aquests tres imputats van col·laborar amb S.K. amenaçant al propietari de l’establiment.

Per altra banda, la investigació també determina que els imputats tenen relació amb l’incendi que va tenir lloc el passat mes d’agost a l’aparcament de motos de la plaça Verdaguer, en el qual van cremar una desena de vehicles. En això el propietari de la floristeria Monceau Fleurs tampoc es va equivocar. «La meva moto va ser la més afectada. Això em fa pensar que la persona que m’amenaça és la mateixa que va provocar l’incendi», assegurava Rodríguez el passat mes de febrer a Diari Més.

Amenaces i una ordre d’allunyament trencada en més d’una ocasió

S.K té una ordre d’allunyament contra la seva ex parella i actual companya sentimental d’Alfonso Rodríguez, propietari de la floristeria, la qual ha trencat diversos cops. En una ocasió, el passat 17 de novembre, l’imputat es va acostar a la llar d’infants on la seva ex parella i Rodríguez anaven a buscar el fill que la dona té en comú amb S.K i els va insultar i amenaçar. El darrer trencament de l’ordre d’allunyament es va produir el passat dilluns, 6 de març, al carrer Prat de la Riba de Tarragona, on va ser detingut in fraganti.

Imatge de l'establiment, situat a l'avinguda Prat de la Riba, d'ahir al matí amb l'aparador ple d'oli.

El propietari d'una floristeria de la ciutat denuncia amenaces de mortCedida

tracking