Diari Més

Oci

Obert el termini per proposar activitats per a l'Estiu Tarragonajove 2017

La conselleria de joventut treballa en la fase de disseny de les programacions d'activitats per a joves a l'estiu

Imatge d'una de les activitats de l'Estiu TarragonaJove 2016.

Oberta el termini per proposar activitats per a l'Estiu Tarragonajove 2017Tarragonajove

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona ha obert el termini perquè els interessats proposin noves activitats per la programació d’estiu, també en la projecció d’iniciatives culturals, educatives o d’oci i d’altres idees destinades als joves. Les propostes es poden fer arribar fins el proper 31 de març al Servei Municipal de Joventut, Tarragona Jove.

Les propostes han de ser activitats innovadores i amb valor afegir dirigides a joves de 14 a 35 anys. També han de contemplar metodologies creatives en la seva realització i s’han de poder fer en els espais joves, especialment l’espai jove Kesse i l’espai jove La Palmera.

Per presentar les propostes s’ha d’omplir la fitxa d’informació detallant la proposta amb el model disponible a www.tarragonajove.org o mitjançant el formulari per la presentació de propostes joves al portal d’etràmits del web www.tarragona.cat.

Els criteris que s’utilitzaran per valorar les propostes seran l’autoria jove de les propostes (l’edat ha de ser d’entre 14 i 35 anys; l’aplicació de la perspectiva de gènere, l’àmbit de les activitats, la capacitat d’autogestió, els recursos que puguin implicar i l'encaix del pla estratègic de joventut.

tracking