Diari Més

Judicial

Un any de presó per abusar sexualment d'una dona cega a Tarragona

Els fets van succeir a mitjans del 2013 al portal i a l'ascensor del domicili de la víctima

Imatge de la façana de l'Antiga Audiència de Tarragona.

Un any de presó per endur-se els electrodomèstics del pis abans que el desnonessinCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat a R. R. M a un any de presó, amb l'atenuant de dilacions indegudes, per un delicte d'agressió sexual comès a Tarragona, segons informa el Diari de Tarragona.

Els fets es remunten a mitjans del 2013, quan l'home va abusar sexualment d'una dona pràcticament cega després d'haver iniciat una conversa amb ella tot explicant-li que sabia que estava a càrrec d'un quiosc de la ONCE.

Quan la dona va voler marxar a casa, R. R. M. va voler acompanyar-la fins al domicili. Un cop allà, en despedir-se l'home va aprofitar que la noia havia obert la porta per empènyer-la a l'interior contra la paret. Allà la va immobilitzar i li va donar petons a diferents parts del cos.

La dona va aconseguir fugir fins a l'ascensor, però l'acusat la va seguir fins allà, on la va tornar a immobilitzar i es va masturbar davant seu. Abans de marxar va amenaçar a la víctima perquè no expliqués el que havia succeït.

Per la seva banda, l'acusat va declarar que va ser ella qui es va abalançar sobre ell després que l'acompanyés a casa, ja que la va trobar plorant, i que ell la va rebutjar.

tracking