Diari Més

Successos

Entren a robar a un pis de la Part Alta i s'enduen quatre mil euros d'una capsa

Els Mossos d’Esquadra investiguen els fets, que van tenir lloc ahir, al carrer Comte

Estat en què va quedar l'interior del pis on van entrar a robar. Imatge de la façana del número 28 del carrer Comte.

Entren a robar a un pis de la Part Alta i s'enduen quatre mil euros d'una capsaLucas Balbino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Part Alta de Tarragona va tornar a viure ahir un episodi d’inseguretat. Joan Campos, un home de 76 anys jubilat, va sortir de casa seva, situada al número 28 del carrer Comte, a les onze del matí. A les dues del migdia, quan va tornar a casa, va trobar la porta oberta, la qual cosa el va estranyar molt. Quan va entrar, es va trobar mobles, prestatgeries i escriptoris regirats. Algú havia entrat a casa seva. Els lladres van robar-li més de 4.000 euros en efectiu, quantitat que tenia guardada en dues caixes, «per anar pagant les coses del dia a dia», deia Joan Campos, una mica espantat, després del robatori. Els Mossos d’Esquadra van confirmar els fets i han obert una investigació per tal d’esbrinar l’autor o els autors del robatori amb força.

Segons alguns testimonis dels fets, els delinqüents van accedir a l’habitatge forçant la porta del pis amb un pic. Tot i així, el mateix propietari sospita que «o bé van entrar per la porta o pel terrat», assegura Campos, qui afegeix que «em sorprèn que els lladres sàpiguen on tenia guardats els meus estalvis, això és que em devien vigilar, si no, no ho entenc». Campos es mostrava espantat i preocupat. «Aquesta gent s’enfila per tot arreu», afegeix.

Els Mossos d’Esquadra tenen previst anar avui al lloc dels fets per recollir proves i continuar amb la investigació. Aquest no és el primer cas d’inseguretat i de robatoris amb força a la Part Alta de Tarragona. Des de fa temps, els veïns de la zona demanen que la Guàrdia Urbana augmenti la seva presència policial. «Ja n’hi ha prou d’actes vandàlics, d’incivisme i d’inseguretat. Necessitem que ens protegeixin i controlar aquesta situació. Nosaltres ja no podem fer més. Hem denunciat molts cops», assegura Lucas Balbino, portaveu de l’Associació de Veïns de la Catedral.

Estat en què va quedar l'interior del pis on van entrar a robar.

Entren a robar a un pis de la Part Alta i s'enduen quatre mil euros d'una capsaLucas Balbino

tracking