Diari Més

Societat

Les sirenes de Tarragona, amb la nedadora paralímpica Michelle Alonso a Tenerife

Sirenas Mediterranean Academy ha millorat la seva tècnica i provat els seus últims vestits de sirena a les instal·lacions del Tenerife Top Training

La directora de l'Acadèmia, Susana Seuma, junt a la nedadora paralímpica Michelle Alonso.

Les sirenes de Tarragona, amb la nedadora paralímpica Michelle Alonso a TenerifeSirenas Mediterranean Academy

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sirenas Mediterranean Academy, l’empresa tarragonina que ofereix que tothom pugui viure que se sent en nedar com una sirena, es troba a Tenerife millorant la seva tècnica i provant els seus últims vestits de sirena. Per a fer-ho han comptat amb la col·laboració de la nedadora Michelle Alonso, doble campiona paralímpica or a Rio i Londres, i el seu entrenador J.L. Guadalupe. En l’experiència també hi ha estat present la directora de l’Acadèmia, Susana Seuma.

L’activitat es va dur a terme a les instal·lacions del Tenerife Top Training (T3), on habitualment hi entrenen equips nacionals de futbol, triatló, rugby o tennis. En el canal de flux hidrodinàmic es van posar a prova els nous vestits de sirena creats per l’escola, els quals van resistir amb èxit el test. També van aprofitar per perfeccionar la tècnica d’aquest nou estil de natació.

En acabar l’experiència la Acadèmia de Tarragona va regalar la seva nova cua de Sirena a Michelle Alonso, que va estar molt contenta de col·laborar en aquesta aventura. Cal dir que l’acadèmia tarragonina es troba a Tenerife treballant i portant la seva experiència a diversos hotels de luxe de l’illa.

En el següent vídeo podeu observar l'experiència de Sirenas Mediterranean Academy al Tenerife Top Training.

La directora de l'Acadèmia, Susana Seuma, junt a la nedadora paralímpica Michelle Alonso i el seu entrenador,

Les sirenes de Tarragona, amb la nedadora paralímpica Michelle Alonso a TenerifeSirenas Mediterranean Academy

tracking