Diari Més

Educació

L'Institut Campclar col·labora amb diversos instituts en un projecte Erasmus+

La iniciativa “Here comes the sun (power)” compta amb el suport del centre Europe Direct Tarragona

Fotografia de grup del projecte.

L'Institut Campclar col·labora amb diversos instituts en un projecte Erasmus+Ajuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta setmana tindrà lloc a Tarragona una nova reunió del projecte Erasmus+ “Here comes the sun (power)”, un projecte de dos cursos de durada (2016-2018), subvencionat per la Unió Europea. En aquest hi participa l’Institut Campclar com a amfitrió de la primera mobilitat i compta amb el suport del centre d’informació Europe Direct Tarragona.

Va dirigit als alumnes de 4t ESO. Tracta sobre les energies renovables, amb especial incidència sobre l’energia solar. A més, vol servir per ajudar els alumnes a tenir una actitud positiva envers els valors europeus.

El projecte tracta d’un pla multilateral en el qual participa un institut de cadascun dels següents països: Polònia (coordinador), Itàlia, Turquia, República Txeca i l’Institut Campclar de Tarragona.

Al llarg de tota la setmana els alumnes visitaran instal·lacions energètiques, assistiran a tallers en el propi centre i coneixeran la nostra ciutat. Potenciar als alumnes el sentit de la diversitat social, lingüística i cultural, així com l’esperit emprenedor, és un dels objectius principals del projecte. També pretenen augmentar la competència dels nostres alumnes en idiomes estrangers, o la integració dels coneixements adquirits per aconseguir un desenvolupament sostenible, entre d’altres.

tracking