Diari Més

Solidaritat

Els conservatoris de la Diputació a Tarragona i Tortosa s'uneixen per oferir un concert solidari

L’acte tindrà lloc diumenge al Palau de Congressos de Tarragona i la recaptació es destinarà a set entitats amb finalitats socials

Imatge d'arxiu dels alumnes de l'Escola i Conservatori de la Diputació a Tarragona en un concert.

Regalar música a canvi de joguines per una bona causaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Bandes de Grau Professional dels Conservatoris de Música de la Diputació a Tortosa i Tarragona oferiran aquest diumenge, 12 de març a les 18h, un concert solidari al Palau de Congressos de Tarragona. L’objectiu de l’acte és recaptar fons que es destinaran a set entitats amb finalitats socials. La iniciativa benèfica està organitzada pel Club Rotary Tarragona amb la col·laboració de la Diputació.

Les entitats a les quals es destinarà la recaptació del concert són el Centre de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta, l'Associació La Muralla, la Fundació Bona nit, Matres Mundi, Associació Parkinson de Tarragona, Fundación El sueño de la campana, i els Pares Rogacionistes.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a les oficines del Centre de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta per 10 euros. Les persones que vulguin col·laborar amb la causa però no puguin assistir a l’esdeveniment poden comprar la seva entrada donatiu de fila 0.

El concert estarà dividit en dues parts. En la primera les dues formacions interpretaran diverses obres pers separat. En la segona part, les bandes de Tortosa i Tarragona actuaran conjuntament amb un repertori que han assajat i preparat expressament per aquest esdeveniment. El repertori inclou obres de Jan Van Der Roost, Ernest Gold i Joseph Compello.

tracking