Diari Més

Cultura

L'Associació Cultural Resistencia Bandera Negra mostra la Cara B de Tarragona

Es tracta d'un projecte fotogràfic que pretén ser un reflex de la vida social dels barris, dels costums i de la seva gent

Una de les 30 fotografies seleccionades,

L'Associació Cultural Resistencia Bandera Negra mostra la Cara B de TarragonaToni Carmona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació Cultural Resistencia Bandera Negra dóna vida al projecte #TarragonaCaraBque consisteixarecollir 30 fotografies en blanc i negre de cada barri de Tarragona. Aquest projecte fotogràfic pretén ser un reflex de la vida social dels barris,dels costumsi de la seva gent, d'aquesta manera les 30 fotografies seleccionades mostren la Tarragona amagada, aquella que no surt a les postals de les botigues de souvenirs.

El projecte es va iniciar l'any 2016 i durant els mesos de maig i agost l'Associació va rebre fotografies del barri de Sant Salvador. A l'octubre i al novembre els col·laboradors van fotografiar Torreforta. Durant el mes de febrer i abril s'han seleccionat, per ser fotografiats, els barris marítims de la ciutat, El Serrallo i elbarridel Port.

Per tal de participar només cal omplir un formulari i realitzar les fotografies durant les dates establertes en el calendari de l'Associació. Després cal enviar les fotografies per correu electrònic.

tracking