Diari Més

La Fira Akelarre es trasllada al Camp de Mart

L'esdeveniment, que reunirà bruixes i productes esotèrics, tindrà lloc del 3 al 5 de març

La tarotista Pepi Cervera endevinant el futur amb les cartes a la passada edició de la fira.

La Fira Aquelarre de Tarragona es trasllada al Camp de MartDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira Akelarre de Tarragona, que tindrà lloc del 3 al 5 de març, enguany es trasllada al Camp de Mart. L’esdeveniment, que estarà obert de 10h a 22h cada dia, combina el misticisme amb les tradicions perquè la cosa va de bruixes, però també de mantenir vius certs hàbits, com el de poder comprar a les paradetes d’artesania o escoltar música de fa un parell de segles o tres.

Els organitzadors ja ho tenen tot a punt per la celebració de la Fira, que aquest any, com a principal novetat, arriba amb el canvi d’ubicació i deixa la Part Alta per traslladar-se al Camp de Mart. Es podrà gaudir de nombroses parades d’artesans que oferiran al públic productes esotèrics, articles de la llar, complements, bijuteria i un ampli assortit gastronòmic.

La Fira, estarà plena d’activitats per a tots els públics. El divendres 3 de març, hi haurà una queimada amb degustació i una cercavila amb les bruixes de les quatre estacions i un ritual de desitjos. El dissabte es podrà gaudir d’una batucada al migdia, una altra cercavila amb la Kobla del Taudell i la bola encantada dels Joglarsde la bota o un encanteri amb la música de l’Arpa dels Joglars. El diumenge, últim dia de l’esdeveniment, hi ha previst un espectacle de malabars i il·lusionisme al migdia, una cercavila a la tarda i un espectacle de màgia amb el mag Albert al vespre.

Dissabte i diumenge hi haurà la Mostra d’Oficis amb el picapedrer Mateuet i la Mostra d’Art amb forja dels germans Mercader. Diumenge, durant tot el dia hi haurà el Consell del Tarot i carrer dels Oracles a càrrec de l’Escola Mariló Casals. L’entrada a la Fira Akelarre, que ja és una cita obligada al calendari d’oci i lleure de la ciutat, és gratuïta.

tracking