Diari Més

Primark inicia el procés de selecció de personal per la botiga de Tarragona

Un total de 150 persones realitzaran entrevistes grupals i personals des d'aquest dimecres fins divendres a Tarragona Impulsa

Imatge d'un establiment de Primark.

Primark confirma que obrirà a l'estiu al Parc CentralInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena de roba irlandesa Primark inicia aquest dimecres el procés de selecció de personal per a la botiga que obrirà a Tarragona el proper estiu. El procés, que s'iniciarà concretament a les 11h, tindrà lloc a Tarragona Impulsa i s'allargarà fins el divendres.

Durant aquests dies es realitzaran sessions d'entrevistes grupals i individuals a un total de 150 persones, les quals han passat una prova prèvia realitzada online a través de la plataforma de Primark. Segons ha pogut saber Diari Més, els responsables de selecció de personal tornaran a Tarragona en aproximadament tres setmanes per fer un nou procés de selecció amb les persones que s'hagin apuntat a noves ofertes.

Les posicions laborals que de moment estan disponibles i estan en procés de selecció són de Trainee/Department Manager, Assistant Manager, Store Manager, People & Culture Manager/Responsable de Recursos Humans,People & Culture Supervisor/a, Supervisor/a de botiga i Retail Assistant/Dependent/a.

tracking