Diari Més

Comerç

Primark confirma que obrirà a l'estiu al Parc Central

L'empresa explica que es troben en ple procés de preparació de la selecció de personal

Imatge d'un establiment de Primark.

Primark confirma que obrirà a l'estiu al Parc CentralInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia irlandesa Primark ja ha fet públic de manera oficial que l'obertura del seu establiment a Tarragona no anirà més enllà del pròxim estiu. La discreció que tant la marca, com Parc Central, han portat sobre la instal·lació de l'establiment ha fet que s'hagin anat succeint dates de manera oficiosa i que no s'han complert.

En una primera instància es preveia que la botiga, que ocuparà part de l'espai que abans tenia el supermercat Eroski a la planta baixa del centre comercial tarragoní, estès oberta abans del passat Nadal. Finalment les obres i la selecció de personal, que està preparada i és a punt de començar, segons indiquen des de la companyia, s'han allargat i de principis d'any, com també s'havia especulat, ara s'arriba a la confirmació oficial de l'estiu.

Les posicions laborals que de moment estan disponibles són de Trainee/Department Manager, Assistant Manager, Store Manager, People & Culture Manager/Responsable de Recursos Humans,People & Culture Supervisor/a, Supervisor/a de botiga i Retail Assistant/Dependent/a.

Espanya, tercer mercat

Primark, que pertany al grup Associated British Foods (ABF), té previst invertir 50 milions d’euros amb botigues a Espanya –Palma de Mallorca, València, Bilbao i Tarragona–. La cadena tèxtil va facturar a Espanya en el seu últim any d’exercici fiscal, tancat al setembre del 2015, 920 milions d’euros, la qual cosa suposa un creixement interanual del 16%, un fort avanç que confia repetir també aquest any. La companyia, que suma 41 botigues a l’Estat, acaba de complir deu anys a Espanya i ho ha fet liderant el mercat tant per nombre de clients com per nombre de peces venudes.

Actualment, Espanya és el tercer mercat més important per Primark i l’objectiu és seguir creixent en superfície comercial, en ocupació i inversió, tal com va afirmar John Nason, director financer de la companyia, el passat mes de juny.El model de Primark es basa en uns preus molt baixos, no té despeses en publicitat, comptar amb una cadena de subministrament organitzada i moure grans volums d’articles.

tracking