Bona actuació d'Alícia Vázquez en un Campionat d'atletisme de Catalunya

L'atleta tarragonina finalitza setena en el Campionat de Catalunya junior de pista coberta en els 60 metres

Alícia Vázquez al Campionat

Excel•lent posició d'Alícia Vázquez en un Campionat d'atletisme de CatalunyaClub Atletisme Tarragona

Aquest dissabte, l'atleta del Club Atletisme Tarragona, Alícia Vázquez Domingo, va quedar en setena posició en la final de la prova dels 60 metres tanques del 25è Campionat de Catalunya junior en pista coberta. Es va realitzar a la Pista Coberta de Catalunya (Sabadell). L'atleta, entrenada per Ferran Tortosa, va aconseguir una marca de 9.53s, classificant-se en setena posició.

L’Escola participa a la prèvia del Campionat de pista coberta de relleus

També vam participar a la prèvia del Campionat de pista coberta de relleus en categoria infantil i cadet. L’Escola ha estat representada per quatre equips, un de masculí i un de femení de cada categoria.

En categoria infantil, l’equip masculí, integrat per Pol Aixalà, Pol Mascarell, Egoitz Pedrol i Hugo Saiz, tot i realitzar una gran cursa i finalitzar en 4a posició de la seva sèrie, no es van poder classificar per a la jornada final. Menys sort van tenir les noies, L. Marimón, Martina Pomes, Natàlia Sánchez i Aina Tomàs, que van ser desqualificades en caure’ls-hi el testimoni a 5 metres de meta.

En la categoria cadet, l’equip masculí format per Edgar José, Mario Sánchez, Bernat Verdú i Aleix Lago han entrat en tercera posició de la seva sèrie; i el femení, integrat per Laura Mascarell, Mar Vázquez, Clàudia Mir i Laura Yan Solé, han finalitzat segones de la seva sèrie. Ambdós equips no s’han pogut classificar per a la jornada final, tot i haver realitzat una gran cursa.

Mario Sánchez es classifica per un campionat estatal

També es disputava un control cadet, en el qual Mario Sánchez ha aconseguit la mínima per participar al Campionat d’Espanya de pista coberta en els 60 mll. Amb una marca de 7.58 segons, li donen el bitllet per poder participar en el que serà el seu primer campionat a nivell estatal.