Diari Més

Successos

El vent torna a causar estralls i afecta a diversos edificis de Tarragona

El temporal ha fet perillar els elements d'alguns edificis de la ciutat

Una dotació de Bombers a la Rambla Nova aquest dilluns al matí.

El vent torna a causar estralls i afecta a diversos edificis de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han realitzat aquest dilluns al matí diverses sortides d’incidències relacionades amb el vent a Tarragona, les quals han afectat als elements d’alguns edificis de la ciutat.

Per una banda, el fort vent ha fet caure part de l’arrebossat de la façana d’un edifici pròxim a les escales del Palau de Congressos. Els Bombers hi han acudit i han avisat a la Guàrida Urbana perquè revisi la zona.

Per altra banda, les ratxes també han provocat risc de caiguda d’una xapa metàl·lica en un edifici de 10 plantes. Fins a l’indret s’hi ha desplaçat dues dotacions de Bombers, que han lligat i reforçat la xapa. També han estat a punt de caure a causa del temporal unes plaques de fusta d’un edifici en obres, tot i que aturades, al carrer Armanyà número 17.

Diversos veïns han alertat als Bombers que hi havia un arbre a punt de caure davant del número 65 de la Rambla Nova. L’arbre estava repenjat d’un fanal i els Bombers han procedit a tallar-lo per tal d’evitar la seva caiguda.

A causa del fort vent que bufa durant la tarda, els bombers han hagut d'intervenir per contenir el despreniment d'una façana a la ciutat de Tarragona, en concret a un edifici ubicat entre el carrer de Pere Martell amb Mallorca. El cos de Bombers ha rebut l'avís a un quart de cinc de la tarda.

Tanmateix, els bombers s'han hagut de deplaçar també al municipi de Cunit, on ha caigut un arbre, a l'alçada del número 12 del carrer de Garbí.

tracking