Diari Més

Ballesteros i el seu anunci «amagat» de la pèrdua de competències de Villamayor

L'alcalde i president dels Jocs va enviar una carta als treballadors el 23 de desembre per explicar-los l'ascens de Víctor Sánchez i la degradació de Javier Villamayor

La carta que Ballesteros va enviar als treballadors.

Ballesteros i el seu anunci «amagat» de la pèrdua de competències de VillamayorDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Només ho sabien els treballadors dels Jocs Mediterranis. I és que la clàusula de confidencialitat els impedeix oferir cap informació referent als Jocs. Ni a la premsa, ni a ningú.

El 23 de desembre, Josep Fèlix Ballesteros, president dels Jocs i alcalde de Tarragona, va enviar una carta als seus treballadors on explicava diversos canvis referents a l'esdeveniment esportiu, entre ells el que fa referència a la degradació de Javier Villamayor i a l'ascens de Víctor Sánchez. En l'escrit, més aviat cap al final, i certament camuflat, Ballesteros exposava que «he proposat de comú acord amb el president del Comitè Olímpic Espanyol, i així va acordar-se per unanimitat en el darrer Patronat de la Fundació celebrat el 15 de desembre del 2016, que les tasques de representació institucional, seguiment d'obres i inversions, i captació de patrocinis siguin competències de Comissionat d'Alcaldia pels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor». Continuava resant el comunicat que «igualment, acordàrem que Víctor Sanchez assumeixi en exclusiva la direcció organitzativa, operativa i econòmica de l'oficina dels Jocs, com a director executiu».

Això es tradueix en la pèrdua de competències de Javier Villamayor, que passa d'estar en el lloc més alt, a nivell executiu, a reunir-se amb regidors i alcaldes de municipis seu i buscar espònsors per a l'esdeveniment esportiu. Així mateix, Víctor Sánchez, que era l'adjunt de Villamayor, passa a ser el director executiu.

Segons la carta enviada per Ballesteros, aquesta sempre ha estat una decisió «conjunta», amb què implica tant als Jocs com al Comitè Olímpic Espanyol.

Els diners de l'Estat

La carta enviada als treballadors compta amb d'altres curiositats. Una d'elles és que Ballesteros parla de «negociació en curs amb el Govern de l'Estat i els Grups parlamentaris amb representació a les Corts Generals» pel que fa a l'aportació de l'Estat. Això vol dir que encara no s'ha tancat la partida pressupostària de cara al que aportarà el govern central a aquest esdeveniment esportiu.

A més, Ballesteros reclama «estrènyer encara més la col·laboració amb les ciutats-seu, administracions públiques i grups municipals representants en el consistori tarragoní». Amb alguns, ho tindrà difícil.

tracking