Diari Més

Laboral

Els estibadors paralitzen l'activitat del Port com a mesura de força amb la patronal

Els sindicats estan en mig d'un procés negociador amb la patronal del sector davant la liberalització que reclama la UE per la descàrrega de vaixells

El Port de Tarragona exporta a Turquia

El Port consolida la línia regular de mercaderies amb TurquiaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Tarragona ha vist paralitzada aquest dimecres al matí la seva activitat de descàrrega de vaixells. La causa ha estat la convocatòria d'una reunió informativa per part dels representants sindicals que ha servit per a reunir els estibadors durant el canvi de torn.

En aquesta assemblea improvisada s'ha donat compte de les negociacions que els sindicats estan mantenint amb la patrona del sector sobre de quina manera s'han d'afrontar les condicions laborals dels estibadors. Aquestes condicions es veuran afectades sensiblement quan a l'Estat espanyol s'apliqui la normativa europea que preveu la liberalització del sector de l'estiba.

Fins ara el govern espanyol no havia començat a fer efectiva la normativa, sobre la qual existeixen sentències que n'obliguen a l'aplicació, però està previst que aquest divendres, en el Consell de Ministres setmanal, es tiri endavant la seva implantació.

tracking