Diari Més

El secretari general del COE, Víctor Sánchez, estarà al capdavant dels Jocs

L’organigrama de l’esdeveniment canvia i Javier Villamayor deixa de ser la cara visible

Víctor Sánchez

El secretari general del COE, Víctor Sánchez, estarà al capdavant dels JocsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Víctor Sánchez, secretari general del Comitè Olímpic Espanyol, serà el nou responsable de la part operativa de l’organització dels Jocs Mediterranis 2018. Tal com avançava aquest diari, ahir, el fins ara coordinador general dels Jocs, Javier Villamayor, deixa d’encarregar-se del dia a dia de l’esdeveniment, però mantindrà la tasca de representació institucional, és a dir tota la part d’infraestructures i de patrocinis. Així doncs, el Comitè Olímpic Espanyol s’encarregarà, a partir d’ara, de l’organització esportiva de Tarragona 2018, que deixarà de tenir un polític al capdavant.

El secretari general del COE, Víctor Sánchez, serà el responsable del dia a dia dels Jocs, com ara les relacions amb les federacions i de tota la part operativa de l’esdeveniment. Per altra banda, Javier Villamayor perd pes en l’organigrama dels Jocs i assumirà, que també ho feia ara, la part més social del projecte. Segons ha explicat Villamayor, «amb aquestes modificacions, el projecte surt reforçat i és un valor afegit. No ho hem fet abans perquè el 2016 era un any olímpic». Villamayor també ha confessat que posar un perfil polític al capdavant de l’esdeveniment no va ser una bona idea. «Que hi hagi algú de la solvència de Sánchez permetrà un canal de via directa amb les federacions i també que no hi hagi un element fàcilment criticable, ja que fins ara hi havia un polític al capdavant, que era jo».

Villamayor continuarà al capdavant de l’àrea d’infraestructures i seguiment, però deixarà d’encarregar-se d’aspectes com per exemple, el marxandatge o l’oficina de Tarragona 2018. Això, a partir d’ara, serà feina de Víctor Sánchez. Segon Villamayor, aquesta decisió es va prendre de manera conjunta entre Madrid i Tarragona.

A l’espera de la comissió

L’equip de govern anunciarà als portaveus dels diferents grups municipals aquest canvi estratègic en l’organigrama dilluns vinent, durant la primera sessió de la comissió informativa de seguiment dels Jocs Mediterranis. Alguns portaveus han lamentat públicament que s’hagin d’assabentar d’aquestes notícies per la premsa. Pel que fa als treballadors de Tarragona 2018, haurien conegut el canvi al mes de desembre, quan van rebre una carta amb la informació.

tracking