Diari Més

Música

El festival Curtcircuit portarà Sidonie i El Niño de la Hipoteca a Tarragona

El certamen, que recorre diverses sales del país, té com a objectiu facilitar concerts a grups emergents

Sidonie porta de gira el seu últim disc, 'El peor grupo del mundo'

El festival Curtcircuit portarà Sidonie i El Niño de la Hipoteca a TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les bandes barcelonins Hidrogenesse i Doble Pletina seran les encarregades d’obrir el programa de la cinquena edició del festival Curtcircuit, que tindrà lloc del 17 de febrer al 27 d’abril. La iniciativa recorre diversos punts de Catalunya i programa concerts a Barcelona, Tarragona, Vic, Mataró, Lleida i Sant Feliu de Llobregat. Pau Vallvé, El petit de Cal Eril, El niño de la hipoteca o Sidonie són alguns dels grups programats. Curtcircuit és un projecte que pretén facilitar concerts a grups emergents. En la darrera edició un 10% dels grups eren de fora de Catalunya. Per a aquesta cinquena edició ja hi ha més de 35 concerts confirmats.

Els responsables del festival indiquen que des del naixement del projecte l’objectiu ha estat donar visibilitat al talent emergent del país, «propostes arriscades i sovint poc conegudes que tenen dificultats per actuar en directe en sales o festivals».

Una novetat d’aquest any és que durant dues dates s'aglutinaran bandes d’estil artístic similar i s’organitzaran concerts d’uns 30 minuts per donar-los l’oportunitat de tocar en viu i «tenir visibilitat en un format innovador».

A Tarragona els concerts els acollirà la Sala Zero i la programació prevista fins ara inclou l'actuació d'El Petit de Cal Eril , juntament amb Renaldo &Clara, el dia 24 de febrer. El dia 10 de març actuaran El Niño de la Hipoteca y los Ratones, amb Oscárbolesi l'1 d'abril arribarà el concert deSidonie i Aloha Bennets.

Curtcircuit és un projecte organitzat i ideat per l'Associació de sales de concerts de Catalunya (ASACC) amb la col·laboració d'Estrella Damm i Fundació Sgae.

tracking