Diari Més

Economia

El comerç de la ciutat es vesteix de gala en l'entrega dels Premis Fòrum

El conseller d’Interior, Jordi Jané, acompanyat de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, va presidir l’acte d’entrega celebrat al Teatre Tarragona

Els guardonats, durant la festa d'entrega dels premis celebrada al Teatre Tarragona.

El comerç de la ciutat es vesteix de gala en l'entrega dels Premis FòrumCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Teatre Tarragona va acollir ahir l’entrega de la primera edició dels Premis Fòrum Comerç, en el transcurs d’una gala organitzada per la conselleria de Comerç de l’Ajuntament amb la col·laboració de la patronal Pimec Comerç Tarragona. Els premis tenen com objectiu reconèixer els empresaris i comerços al detall del teixit comercial i de distribució de la ciutat de Tarragona i, alhora, homenatjar al sector comercial. L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i del conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané.

Un dels moments més emotius de la tarda va ser l’entrega del guardó als establiments que fa més anys que van obrir portes, dels quals alguns superen el segle d’existència. Amb més de 25 anys, els premiats van ser Servicios Médicos Arranz, Juan Fernández, Peluquería Mari Carmen, Noves Decoracions i Gimnàs Vital Sport. Amb més de 40 anys, Ópticas Teixidó, Niubó Multiserveis, Matoga, Mobles Plana, Peixateria Amparo, Dyma Ferreteria, Farmàcia Fullana i Santiveri. Amb més de 50 anys, Fotografia Fer-vi, La botiga del cafè, Llibreria Adserà, Sports Pàmies, Pastisseria Conde, Matelasseria Jordà, Autoescola Sabat i Òdena by Mònica. Amb més 60 anys, Les mitges, Enosa, Alimentació i Ceres Rius i Forn de pa Roqué. Amb més de 70 anys, Cuchillería Rodríguez, Relotgería joieria Anglès, Pastisseria Palau, Calçats les Amèriques, La indústria de la goma i Gombau. Amb més de cent anys, Impremta Virgili, Barberia Miquel, Floristeria Romeu, Estanc Antic, Generació forn pastisseria Jordi Andreu, Fleca i Pastisseria Pijuán, Sirvent, Ganivatería Álvarez i Seguros Vallvé.

Altres categories

La segona categoria, establerta en reconeixement a la tasca realitzada per les associacions de comerciants que treballen a Tarragona, algunes des de fa molts anys, es va destinar a atorgar el premi a les dinou entitats que hi ha actualment a la ciutat.

Pel que fa als premis corresponents a la tercera categoria dels guardons Fòrum Comerç, proposats per l’Ajuntament i Pimec Comerç, van tenir deparar la següent distribució: Premi Especial, al Mercat Central amb motiu del seu centenari que es va celebrar el 2015; Premi de Reconeixement al Comerç Històric i Singular, a Cereria Corderet, pels seus 275 anys –l’establiment es va fundar l’any 1751–; Premi al Comerç Just, a Oxfam Intermón; Premi al Gremi Artesà, al Gremi de Forners de Tarragona; Premi al Millor Aparador Anual, a Floristeria Modd Shop, i Premi a l’empresa de l’any en la categoria de gran format comercial, a El Corte Inglés.

Pel que fa a la quarta categoria, els premis han estat proposats per un jurat designat per l’Ajuntament. Els guardonats van ser els següents: el premi al millor establiment comercial de Ponent el va rebre la Farmàcia García; el corresponent al comerç de Llevant es va entregar a L’Anttonia Gastronomia, i el destinat al millor comerç minorista urbà va ser per Blue Denim. La gala del Teatre Tarragona va finalitzar amb la foto de família que es van fer tots els representants dels comerços premiats.

tracking