Diari Més

Municipal

Una plaga de tèrmits afecta el Metropol

L'Ajuntament iniciarà aquesta setmana i amb caràcter d'urgència un pla d'actuació integral per exterminar els insectes

La plaga de tèrmits afecta a les

Una plaga de tèrmits afecta el MetropolInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una plaga de tèrmits afecta tota la fusta i les bigues de l’edifici del teatre Metropol. Per lluitar contra aquests insectes l’Ajuntament de Tarragona posarà en marxa aquesta mateixa setmana i amb caràcter urgent un pla d’actuació integral per acabar amb la problemàtica, tal i com ha afirmat el regidor de Cultura, Josep Maria Prats, en una entrevista a Tarragona Ràdio.

Prats ha explicat que un cop duta a terme aquesta actuació es duran a terme altres intervencions relacionades amb la seguretat i l’accessibilitat, actuacions que comptaran amb un pressupost de 200 mil euros. Després d’aquestes remodelacions es treurà a concurs la gestió del bar del teatre modernista.

Per altra banda, el regidor de Cultura també ha explicat que a partir d’aquest primer trimestre els turistes podran realitzar visites guiades al teatre dos cops per setmana de la mà de l’ajuntament en col·laboració amb la Mútua Catalana. També cal dir que els projectes de museïtzació del Metropol i l’arxiu Jujtol del projecte ‘Europa Creativa’ opten a rebre una subvenció de 2 milions d’euros.

tracking