Diari Més

Música

La Mari de Chambao col·labora amb un videoclip de D'Callos rodat a Tarragona

L’empresa d’audiovisuals Mediaframe va ser l’encarregada d’ordenar el talent de les dues artistes de flamenc-fusió en la cançó ‘Tu boca’

El videoclip es va gravar en un escenari íntim on predominava el color vermell. Els alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Reus van estar presents  durant el rodatge.

La Mari de Chambao col·labora amb un videoclip de D'Callos rodat a TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nau del Polígon de Riuclar. Onze del matí. Música. La Mari de Chambao i la Canija, cantant de la banda D’Callaos, protagonitzen el videoclip de la cançó Tu boca, el nou single de D’Callaos, un grup musical d’estil flamenc-fusió que va néixer a Terrassa l’any 2004 i que s’ha convertit en un grup consolidat del panorama espanyol. Els encarregats d’ordenar el talent i el duende de les dues artistes van ser l’empresa audiovisual tarragonina Mediaframe.

Ahir es va celebrar el primer dia de rodatge, que va comptar amb la presència de la cantant La Mari de Chambao, que fa una col·laboració amb el single de D’Callaos Tu boca. El rodatge va tenir lloc a una nau del Polígon de Riuclar, que ha comprat recentment Mediaframe. L’empresa tarragonina va ser l’encarregada de muntar el videoclip. «Hem muntat el set des de zero, amb una estructura de trust, cortines de tul vermelles i un joc de llums», va explicar Juanjo Ucha, gerent de Mediaframe.

L’equip tècnic del rodatge està format per 21 persones, entre ells el director, Jesus Garcia, i el director artístic, el tarragoní Joan Martí, que «ha estat capaç de plasmar a la perfecció la idea del director», va assegurar Ucha. Martí forma part del reconegut director de cinema Juan Antonio Bayona, i va ser un dels dibuixants de la pel·lícula d’èxit Un monstruo viene a verme. Entre l’equip tècnic es troben alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de Reus. «Per ells l’aprenentatge teòric és important, però ser testimonis d’un rodatge com aquest ho és més», explicava Ucha. Dimarts vinent se celebrarà la segona jornada de rodatge a la mateixa nau. Serà el torn dels actors.

El single Tu boca està compost per Dani Felices, guitarrista de D’Callaos i es va inspirar en un text de Julio Cortázar. La cançó parla dels petons guardats en el record. És per això que l’equip del rodatge va apostar per fer un escenari íntim amb el vermell com a color estrella.

Una relació de «germanes»

Tu boca és el single que D’Callaos ha escollit per donar embranzida a la nova gira, que començarà al mes de febrer a Terrassa. Segons explica Maribel Martín, cantant de D’Callaos i més coneguda com La Canija, «estàvem en un concert de Juanito Makandé quan vaig decidir proposar-li que col·laborés amb nosaltres en la cançó. Em va dir que sí a la primera». I és que les dues artistes tenen una relació de germanes. «Ens vam conèixer fa deu anys i ens vam adonar que compartim l’amor per la música. D’Callaos fa una música molt honesta i de cara, amb moltes influències de rock andalús», va assegurar La Mari, durant el rodatge.

Durant les gairebé sis hores de rodatge, les dues protagonistes van compartir mirades, somriures i abraçades que deixaven entreveure la gran complicitat que hi ha entre elles. El reconegut representant tarragoní, José el Chatarra va aconsellar a D’Callaos gravar el videoclip a Tarragona. «Es nota que aquest equip tècnic fa la feina amb amor», va concloure La Canija.

tracking