Diari Més

Successos

Enxampa un lladre mentre robava la ràdio del seu cotxe

El propietari del vehicle, avisat del robatori per la seva germana, va retenir el lladre fins que va arribar la Guàrdia Urbana

Els fets van succeir al carrer Francolí.

Enxampa un lladre mentre robava la ràdio del seu cotxeGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir aquest 23 de gener al carrer Francolí de Tarragona un home com a presumpte autor d’un robatori amb força a un turisme. L’individu està acusat de forçar un turisme que estava estacionat en aquesta mateixa via i robar-li la ràdio.

Els fets van succeir el matí d’aquest dilluns, quan una dona va veure com un individu va mirar a ambdós costats i, en no veure ningú, va forçar les portes d’un vehicle i les va aconseguir obrir. La testimoni dels fets va trucar al seu germà, el propietari del vehicle. En anar fins el lloc, el propietari del cotxe es va trobar al lladre assegut al seient del conductor i va observar que el vehicle tenia els cables de la ràdio-cd trets. L’home va retenir l’individu i va trucar a la Guàrdia Urbana per requerir els seus serveis.

Una patrulla que circulava pel barri es va dirigir al lloc indicat i va identificar totes les parts. Després que la testimoni i el propietari del vehicle relatessin els fets, el lladre va reconèixer als agents que es trobava a l’interior del turisme. En registrar-lo, van trobar la ràdio-cd i unes claus planes per obrir portes al seu anorac. Els agents van procedir a detenir l’home per un delicte de robatori amb força en interior de vehicle. A l’individu li consta una ordre de busca, detenció i personació per un jutjat de Tarragona.

tracking