Diari Més

Turisme

Ja es poden comprar els bitllets pel creuer de Costa Cruceros que sortirà des de Tarragona

La primera sortida, amb un itinerari que inclou ports italians i les Balears, està programada pel 2 de juny i la tarifa més econòmica és de 699 euros

Imatge del costa neoRiviera, el vaixell que tindrà Tarragona com a punt de sortida d'un creuer de Costa Cruceros.

Costa Cruceros ofereix un nou creuer pel Mediterrani amb Tarragona com a punt de partidaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa Costa Cruceros ja ha concretat quin tipus de creuer tindrà com a sortida el port de Tarragona a partir d’aquest estiu i ha posat a la venda els bitllets. Es tractarà d’un viatge de set dies que des de Tarragona sortirà en direcció a Savona, a Itàlia. D’allí es dirigirà a Porto Torres, a l’illa de Sardenya. El tercer dia el vaixell es dirigirà al port de Maó, ja a les Illes Balears, següent escala de l’itinerari. Els següents ports a visitar seran els d’Eivissa i de Palma de Mallorca, des d’on es farà el retorn al port de Tarragona. Normalment a tots els ports s’arriba a les 9 del matí i se surt entre les 17 i les 18 hores, excepte en el cas d’Eivissa, on l’escala és de dos dies. A Palma de Mallorca, l’arribada és a les 10 del matí i la sortida a les 21 hores del vespre.

En total hi ha programades cinc sortides durant el mes de juny: els dies 2, 9, 16, 23, 30; i quatre el mes de juliol, els dies 7, 14, 21 i 28. Pel que fa als preus, el mes de juny és força més econòmic que al juliol. Així, el bitllet més econòmic és de 699 euros i es tracta del viatge considerat bàsic, amb cabina a la zona interior del vaixell. A partir d’aquí, i en funció de la ubicació de la cabina i del nivell de ‘confort’ contractat, els preus van des de 799 fins a 1.369 euros. Hi ha però el preu més car que correspon a l’opció ‘deluxe’ i, en lloc de cabina, allotjament en una suite. Aleshores el preu puja fins als 1.699 euros per persona.

En el cas dels creuers que es contractin pel mes de juliol, el preu més econòmic se situa aleshores en els 849 euros. El més car dins les opcions normals és de 1.519 euros i l’embarcament de luxe puja fins als 1.849 euros per persona.

Els preus inclouen les taxes d’embarcament, que són de 190 euros, però no inclouen la denominada quota de servei, que és de 10 euros per dia per a adults i joves de 15 a 18 anys; 5 euros diaris per a nens de 4 a 14 anys i gratuïta per a menors de 4 anys.

Tal com ja va anunciar la companyia, els creuers es realitzaran amb el vaixell Costa neoRiviera.

Aixíés el vaixell

El Costa neoRiviera és un vaixell amb 624 cabines, dels quals, 94 són suites. Quatre de les cabines disposen de panoràmiques amb balcó i també hi ha 6 grans suites amb balcó privat.

A l'interior del creuer es poden trobar 3 restaurants i 6 bars. Disposa de centre de 'benestar', amb gimnàs, sales de tractament, saunes i bany turc, 2 jacuzzis, 1 piscina, 1 Spa a l'aire lliure i una pista poliesportiva.

Pel que fa a les possibilitats d'oci, el creuer compta amb teatre, casino, discoteca, punt d'internet, sala de cartes, biblioteca, centre comercial, galeria fotogràfica, Squok i un club amb piscina infantil.

El Costa neoRiviera es tracta d'un vaixell amb 216 metres d'eslora i un pes total de 48.000 tones.

tracking