Diari Més

Les entitats sobiranistes de Reus i Tarragona s'afegeixen als actes de suport a Carme Forcadell

Han convocat una concentració aquest dijous 115 de desembre a les 20h a la plaça de la Font, en el cas de Tarragona, i a la plaça del Mercadal, en el cas de Reus

alt

ANC, país, participació, Onze de Setembre, Parlament, Diada, Carme Forcadell, Òmnium, manifestació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ANC de Tarragona i Reus, així com Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per a la Independència, juntament amb l’Associació Catalana de Municipis, han fet una crida per manifestar el suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. En el cas de Tarragona s’ha convocat a la ciutadania a la plaça de la Font aquest proper dijous 15 de desembre a les 20h. A Reus la concentració tindrà lloc el mateix dia i a la mateixa hora a la plaça del Mercadal. Aquestes manifestacions a Reus i Tarragona són unes de les moltes que es faran en diversos municipis de Catalunya la vigília de la compareixença de Forcadell davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Cal recordar que Carme Forcadell està imputada a instàncies de la fiscalia espanyola per haver permès votar les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent i haver fet cas omís de l’advertiment del Tribunal Constitucional.

tracking