Diari Més

Cinema

L'estrena de 'Rogue One' dispara la venda anticipada als cinemes

Ocine les Gavarres ja ha venut més de 600 entrades, 253 d’aquestes són per demà

La pel·lícula està protagonitzada per Felicity Jones.

L'estrena de 'Rogue One' dispara la venda anticipada als cinemesDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estrena de Rogue One. Una història d’Star Wars, l’spin off de la saga de la Guerra de les Galaxies ha disparat la venda anticipada als cinemes de Tarragona. L’increment exponencial de la venda d’entrades és un fet extraordinari del qual només gaudeixen les sales en un parell d’ocasions a l’any, amb pel·lícules molt esperades o que gaudeixen d’un potent fenomen fan. De fet, totes les sales de cinema de la demarcació han avançat els canvis en la seva cartellera per aquest dijous amb l’objectiu d’encaixar l’estrena mundial de la pel·lícula protagonitzada per Felicity Jones i dirigida per Gareth Edwards.

A Ocine Tarragona Les Gavarres, per exemple, ja s’han venut més de 600 entrades anticipades d’ençà que aquestes es van posar a la venda fa un mes, 253 d’aquestes són per l’estrena de la pel·lícula, demà dijous. Les xifres corresponen al recompte que feia ahir a mitja tarda el responsable d’Ocine Les Gavarres, Josep Eduard Príncep qui assegurava que, com és habitual, el dia abans (avui) la venda es tornarà a disparar. De fet, en aquests multicines s’han reservat tres sales per l’estrena, dues de les quals oferiran més d’una sessió. Projectaran la pel·lícula en 3D, en versió original i amb el sistema Dolby Atmos. En total, 1.200 butaques preparades, només en aquestes sales, per rebre els primers a veure el film.

La resta de sales de la demarcació preveuen també omplir demà. Als Ocine del Vendrell o Vila-seca, per exemple, s’han reservat dues sales per l’estrena.

Grans expectatives

«És difícil preveure com anirà la taquilla després del dia d’estrena, superat el fenomen fan. Però, el cert és que l’augment de la venda anticipada és un tema que només funciona dos cops a l’any, com a màxim, i amb pel·lícules determinades, com ara 50 ombres de Grey, l’any passat, per exemple», afirma Josep Eduard Príncep. L’expectació de Rogue One sembla que superarà les xifres d’Animales Fantásticos y dónde encontrarlos, l’spin off de Harry Potter que es va estrenar fa un mes i que també gaudeix d’incondicionals, de fans del personatge.

Rogue One. Una història d’Star Wars narra la missió d’un grup de rebels que ha de robar els plànols de l’Estrella de la Mort, l’arma més poderosa de l’Imperi Galàctic.

tracking