Diari Més

Successos

Detinguda per marxar de la benzinera del Serrallo sense pagar

La Guàrdia Urbana també va detenir un home que tenia una ordre de recerca, detenció i presentació del Jutjat d'Instrucció 1 de Tarragona

Detinguda per marxar de la benzinera del Serrallo sense pagar

Detinguda per marxar de la benzinera del Serrallo sense pagarGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir el passat 13 de desembre una dona francesa per un delicte d’estafa lleu a la benzinera del Serrallo. Els agents es trobaven en aquest establiment quan el responsable de la benzinera els va alertar que la conductora d’un dels vehicles que estava posant benzina no havia pagat. Els agents van aturar el vehicle, que estava marxant del lloc dels fets, i van intentar que la dona abonés l’import que devia, un total de 65,3 euros, fent gestions telefòniques amb familiars de França, però no va ser possible.

Dins el turisme hi havia dues persones més també identificades amb carta d’idenitat francesa, però no tenien diners per pagar l’import. Els agents van detenir la conductora per un delicte lleu d’estafa davant la denuncia del responsable de l’establiment, ja que la dona no tenia domicili conegut i no donava fiança de comparèixer quan fos requerida. El vehicle, que ha quedat a disposició judicial, es va immobilitzar i traslladar al dipòsit municipal de Tarragona.

Detenen un home per Ordre Judicial

Per altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir el passat 12 de desembre un home per Ordre Judicial. Una patrulla del cos policial estava realitzant tasques preventives a les 4.20h al carrer Higini Anglès cruïlla amb l’avinguda Prat de la Riba quan va veure dos homes amagar-se darrere una furgoneta en adonar-se de la presència de la Guàrdia Urbana.

Els agents van comprovar al sistema policial que al detingut li constava una ordre de recerca, detenció i presentació del Jutjat d'Instrucció 1 de Tarragona, per la qual cosa el van detenir. L’altra persona portava a la jaqueta objectes al seu interior, però va explicar que se’ls havia trobat al parc de Sant Rafael, motiu pel qual se li va intervenir, restant en custòdia dependències Guàrdia Urbana de Tarragona.

tracking