Diari Més

Actualitat

Així serà el Mercadona del Nou Mercat Central de Tarragona

L'empresa ha decidit renovar el seu aspecte aquest 2017

El supermercat inclou millores ergonómiques pels seus treballadors.

Així serà el Mercadona del Nou Mercat Central de TarragonaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena de supermercats Mercadona posa en marxa un nou model de botiga eficient que millora i optimitza l'experiència de compra. L'empresa téprevist invertir 180 milions d'euros a reformar i renovar els seus establiments a partir de l'any 2017.

La companyia ha presentat un disseny totalment renovat amb nous colors i materials, tant en la façana exterior d'accés al supermercat com en la distribució de les diferents seccions.Per al disseny del nou moble de caixa, Mercadona ha comptat amb la col·laboració de l'Institut de Biomecànica de València. A banda d'això, la companyia ha redissenyat les zones comunes per als seus treballadors.Pel que fa a l’aspecte mediambiental, s'han pres mesures que permeten reduir fins un 40% el consum energètic, a mésel nou model disposa d’un sistema d'il·luminació LED automatitzat que es regula segons les zones i els moments del dia per a una gestió energètica molt més eficient.

El nou model de botiga també integra una sèrie de dispositius electrònics i eines col·laboratives amb què es pot compartir informació des de qualsevol secció de la botiga, de manera que es facilita l'autogestió de cada supermercat i s’agilitzen els processos de tota la cadena.Entre els nous dispositius, hi ha la línia de caixes, les balances o les tauletes electròniques que substitueixen el paper per fer gestions administratives, entre d’altres.

El supermercat inclou millores ergonòmiques pels seus treballadors.

Així serà el Mercadona del Nou Mercat Central de TarragonaCedida

El supermercat inclou millores ergonòmiques pels seus treballadors.

Així serà el Mercadona del Nou Mercat Central de TarragonaCedida

tracking