Diari Més

Cultura

El Teler de Llum projectarà un audiovisual que reflexiona sobre els músics 'one-hit wonder'

Els treballs de Carles Congost es projectaran a l'Antiga Audiència el proper dijous 15 de desembre

El Teler de Llum projectarà un audiovisual que reflexiona sobre els músics 'one-hit wonder'

El Teler de Llum projectarà un audiovisual que reflexiona sobre els músics 'one-hit wonder'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Antiga Audiència acollirà el proper dijous 15 de desembre a les 19.30h la projecció de les darreres videocreacions de l’artista Carles Congost: Wonders i Abans de la casa / Un biopic inestable a través de l'autor del Sonido Sabadell. L’esdeveniment s’emmarca en la programació de RISC, la proposta audiovisual del Centre d'Art de Tarragona - El Teler de Llum, i comptarà amb la presència de Congost. L’acte tindrà entrada gratuïta.

L’audiovisual Wonders (2016) reflexiona sobre els one-hit wonders, aquells músics que han assolit un èxit fugaç a través d’una única cançó. Concretament explica la història dels britànics Music Youth, que a principis dels anys 80 van aconseguir molta fama amb la cançó Pass the Dutchie, però que ràpidament van caure en l'oblit. El treball tracta la idea de l’artista com a producte i analitza el concepte del one-hit-wonder.

Carles Congost és el guanyador de la 2a edició del Premi de Videocreació, una coproducció d'un projecte de videocreació entre la Xarxa de Centres d'Arts Visuals de Catalunya, Arts Santa Mònica i LOOP Barcelona.

tracking