Diari Més

Només dues empreses sol·liciten instal·lar-se a 7 dels 14 locals del nou Mercat

Quatre locals interiors i tres exteriors han quedat vacants

L'interior del Mercat Central.

Recta final de les obres del Mercat Central de TarragonaFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercadona i Equipaments Tarraco SA són les dues úniques empreses que han sol·licitat instal·lar-se als locals que alberga el nou Mercat Central de Tarragona. Així ho informa el consistori després que el passat dilluns l'Empresa de Serveis i Promocions d'Iniciatives Municipals (Espimsa) obrís les ofertes presentades al concurs.

El nou Mercat compta amb un total de catorze locals comercials. Entre les dues empreses presentades al concurs només s'omplirien set dels locals, de manera que la meitat, de moment, quedarien buits. Mercadona ha sol·licitat l'ús de sis dels locals interiors, concretament dels lots del 2 al 7, i Equipaments Tarraco SA la utilització d'un altre d'aquests, el número 8. En total, els locals interiors en són onze, de manera que quatre han quedat vacants. Pel que fa als locals exteriors, que en són tres i estan destinats a la restauració, han quedat tots vacants.

Tal com comunica l'Ajuntament, ara els tècnics municipals estudiaran la documentació presentada per les dues empreses i, si tot és correcte, es procedirà a l’adjudicació dels locals.

La presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, ha explicat que amb els locals vacants es farà un procediment negociat: «El preu i les condicions seran les mateixes que durant el Concurs, amb la diferència que els interessats podran optar directament al local que vulguin dels que han quedat disponibles. Tenim candidats que estan esperant a que el Mercat obri, i aleshores optaran a entrar en aquests locals comercials».

tracking