Diari Més

Empresa

Aragonès Transports, nou Business Partner de l'AEQT

La Directora General de l’Associació, Teresa Pallarès i el director comercial de la companyia, Antoni Aragonès, han signat l'acord de col·laboració

La Directora General de la Associació, Teresa Pallarès, i el director comercial de la companyia, Antoni Aragonès, en l'acte de signatura de l'acord de col·laboració.

Aragonès Transports, nou Business Partner de l'AEQTCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i l’empresa Aragonès Transports han signat un acord de col·laboració pel qual l’operador logístic passa a formar part del conjunt de Business Partners de l’Associació. Els encarregats de signar-lo han estat la Directora General de l’AEQT, Teresa Pallarès i el director comercial de la companyia, Antoni Aragonès.

Aragonès Transports és una empresa de transport, emmagatzematge i distribució implicada en la satisfacció de les necessitats logístiques dels seus clients. El principal compromís de la companyia és oferir un servei eficaç i fiable que doni als solucions personalitzades als seus clients gràcies a l’anàlisi de la situació de cada un d’ells i a l’ús de recursos tecnològics de gestió i control que permeten l’optimització i constant seguiment dels processos.

tracking