Diari Més

Successos

Detingut per insultar i colpejar a la cara a la seva dona

La dona va denunciar al centre cívic que havia patit agressions en diverses ocasions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir el passat dilluns 21 de novembre a les 13.45h del migdia a un home resident a Tarragona per insultar i colpejar a la cara a la seva dona, acció que constitueix un delicte de violència de Gènere.

Els fets es remunten al mateix dilluns, quan la Guàrdia Urbana va rebre un avís de Serveis Socials de l’Ajuntament informant que una dona havia anat al centre cívic per explicar que el seu marit l’havia insultat i agredit en diverses ocasions.

Els agents van traslladar-se fins al domicili, on van trobar la víctima plorant amb els seus fills. La dona, ja més tranquil·la, va explicar que el seu marit estava al carrer posant les maletes al cotxe per marxar cap al Marroc. També va explicar que l’home l’havia insultat i colpejat a la cara. La Guàrdia Urbana va parlar el marit, que va reconèixer que havia discutit amb la seva dona. Els agents van detenir-lo per un delicte de violència de gènere.

Atenció especialitzada a víctimes de violència masclista

Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista, la qual dóna resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix recolzament per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. El telèfon de contacte és el 092 / 977 240 345.

tracking