Diari Més

Indústria

Repsol entrega els reconeixements de seguretat parada de combustibles 2016

El lliurament ha tingut lloc durant la 2a Reunió General de Coordinació d’Activitats Empresarials, que ha comptat amb la presència de 180 persones

Repsol ha informat en la reunió del seguiment i els èxits assolits en Seguretat i Medi Ambient, així com de les grans línies estratègiques de la companyia en la matèria.

Repsol entrega els reconeixements de seguretat parada de combustibles 2016Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 180 persones de cent empreses col·laboradores de Repsol han assistit a la segona Reunió General de Coordinació d’Activitats Empresarials d’aquest 2016, celebrada a l’Auditori de la Pobla de Mafumet. En l’esdeveniment s’han lliurat els reconeixements de seguretat parada de combustibles 2016, a més d’informar del seguiment i els èxits assolits en Seguretat i Medi Ambient durant aquest exercici i de les grans línies estratègiques de la companyia en aquesta matèria.

L’empresa Grupo Navec ha resultat la premiada per un major acompliment en Seguretat i Medi Ambient durant la parada de combustibles 2016. S'ha valorat la implicació, la proactivitat i el compromís d'aquesta companyia en la realització de les activitats preventives. A més, s'ha reconegut la tasca individual als deu tècnics de l'equip de Coordinació de Seguretat que més han destacat per la seva feina en Seguretat i Medi Ambient durant la realització d’aquesta parada de combustibles.

Durant la jornada també s'ha realitzat una presentació sobre la importància del «factor humà» en la millora de la cultura de Seguretat, com a continuació del pla iniciat fa alguns anys per Repsol.

Al final de l'acte, Repsol ha agraït el treball i l'esforç de superació tant del guanyador com de totes les persones i empreses que treballen al Complex Industrial i que contribueixen a millorar l'àmbit de la seguretat en el dia a dia de l'empresa.

tracking