Diari Més

Religió

Ordenació presbiteral de Mossèn Víctor Mosquera Ramos

A partir d'ara serà el vicari de les parròquies de la Prioral de Sant Pere i de la Puríssima Sang de Reus

Lletanies dels sants.

Ordenació presbiteral de Mossèn Víctor Mosquera RamosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol, ha ordenat aquest diumenge prevere a Mossèn Víctor Mosquera Ramos, a la Catedral de Tarragona.

Jaume Pujol, en l’homilia, ha adreçat aquestes paraules a l’ordenand: «No tinguis temor, Víctor, de viure amb “passió” el teu ministeri. Hauràs d’exercir l’ofici d’anunciar l’Evangeli a tothom per això cal que sigui un home de pregària. [...] No descuidis l’atenció personal de cada un dels fidels que s’acostaran a tu en busca de la força i del consol del Bon Pastor al qual representes; has de ser exemple de caritat amb tothom però tenint cura especialment dels pobres i malalts».

Com a moments significatius de la celebració destaquen les lletanies dels sants amb l’ordenand prostrat a terra, i el moment central de la litúrgia d’ordenació, la imposició de mans per part de l'Arquebisbe i de totes preveres assistents. El nou prevere també ha estat revestit amb els ornaments propis com l’estola i la casulla.

La celebració ha finalitzat amb unes paraules d’agraïment de Mn. Víctor Mosquera, que a partir d’ara exercirà el seu ministeri pastoral com a vicari de les parròquies Prioral de Sant Pere Apòstol i la Puríssima Sang de Reus.

El nou prevere vicari de les parròquies Prioral de Sant Pere Apòstol i la Puríssima Sang de Reus.

Ordenació presbiteral de Mossèn Víctor Mosquera RamosCedida

tracking