Diari Més

Societat

Trobada multicultural a Tarragona

La FITA, Festa Intercultural de Tarragona, celebra la sisena edició

Diverses associacions culturals han participat oferint un tast de les seves tradicions.

Trobada multicultural a TarragonaGerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els afores del Centre Cívic de Torreforta han acollit una nova edició de la Fira Intercultural de Tarragona, la FITA, que ha celebrat la sisena trobada. Associacions sense ànim de lucre de les diferents cultures que es troben a la ciutat tarragonina han ofert mostres de danses, àpats i altres actes típics de les seves regions d’origen.

Un total de vuit entitats representants de diferents cultures i ètnies han participat a la FITA amb l’objectiu de «donar a conèixer les tradicions de cadascú i seguir creixent per fomentar la integració i les relacions entre nosaltres», segons ha explicat Stefany Torres, representant de l’associació Amigos de Mira. La comunitat ghanesa, el poble gitano, i les associacions xineses, senegaleses, paraguaianes o filipines han representat les seves societats al Centre Cívic de Torreforta.

Més de 150 persones han acudit a la FITA, cosa que des de l’organització han celebrat: «Al ser a l’aire lliure teníem por que, per previsions de mal temps, vingués menys gent però estem molt contents perquè n’ha vingut molta» comentava Torres. Entre els assistents destaquen l’encarregada dels serveis socials a Tarragona i el cònsol de Paraguay.

tracking