Diari Més

ERC-MES-MDC demana la dimissió de l'alcalde i la portaveu de l'equip de govern pel cas Inipro

Els republicans consideren que «hi ha indicis i proves suficients» en la interlocutòria del jutge per demanar la seva dimissió

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la portaveu del govern, Begoña Floria.

ERC-MES-MDC demana la dimissió de l'alcalde i la portaveu de l'equip de govern pel cas IniproCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal d’ERC-MES-MDC demana la dimissió de l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, la portaveu de l’equip de govern, Begoña Floria, i totes les persones vinculades amb el cas Inipro. Després de llegar la interlocutòria del jutge en referencia al cas, els republicans consideren que «hi ha indicis i proves suficients» que els porten a demanar la seva dimissió. El portaveu republicà, Pau Ricomà, afirma que «aquestes persones no poden seguir al capdavant de la ciutat» ja que «és una vergonya i una indecència que en anys de plena crisi econòmica s’hagin pogut destinar diners dels serveis socials de la ciutat a finalitats lucratives del PSC, tal i com apunta el jutge del cas».

A l’espera de les responsabilitats penals que pugui dictaminar la justícia, el grup municipal considera que després de transcendir el contingut de la interlocutòria hi ha d’haver responsabilitats polítiques. «Si al PSC li queda dignitat ha de demanar aquestes dimissions i retirar l’acta de regidors a les persones imputades» afirma el portaveu. Ricomà afirma ser conscient que les dimissions comportarien encarar «una situació política complicada», però afirma que els republicans estan disposats «a fer el que convingui per sortir d’aquest atzucac, sense imputats pel mig, per treballar per la ciutat des de l’ètica política».

tracking