Diari Més

Política

Ciutadans exigeix dos milions d'euros per elaborar un pla de xoc als barris

Aposta per elaborar un mapa acústic de la ciutat

Rubén Viñuales.

Ciutadans exigeix dos milions d'euros per elaborar un pla de xoc als barrisCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del grup municipal de Ciutadans a Tarragona, Rubén Viñuales, ha declarat aquest dimecres que han exigit a l'equip de Govern que «treballi per solucionar els problemes reals dels ciutadans», ja que «segons les notícies aparegudes en premsa, els pressupostos del Govern desatenen les necessitats reals de Tarragona».

Viñuales ha explicat que la principal reivindicació de Ciutadans és «la posada en marxa d'un pla de xoc als barris de la ciutat», per el qual el portaveu ha recalcat que «és necessària la inversió de dos milions d'euros». De la mateixa manera, Viñuales ha considerat també prioritària «l'elaboració d'un mapa acústic de la ciutat per solucionar els problemes que la seva absència està causant en nombroses zones de la ciutat», tal com han vingut reclamant «mitjançant diverses propostes».

Així mateix, Rubén Viñuales, ha manifestat que «s'ha d'incrementar el pressupost en els projectes de la Tàrraco romana i en la promoció turística de la ciutat», ja que «és un element fonamental en l'economia de Tarragona» així com «reforçar el nostre model de ciutat turística de cara el futur». També ha considerat que és imprescindible que «es fomentin les ajudes al foment d'ocupació i millora dels serveis socials». Per això, Viñuales ha instat a l'equip de govern a «dialogar i establir consensos amb la resta del ple», per tal de «millorar la vida dels ciutadans de Tarragona».

tracking