Diari Més

Medi Ambient

Plantada Popular a Sant Salvador per reforestar el Francolí

L'acció està impiulsada per la Fundación Repsol i l'Associació Aurora

Imatge d'arxiu d'una plantada d'arbres escolar.

Plantada Popular a Sant Salvador per reforestar el riu FrancolíDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fundación Repsol impulsa una nova Plantada Popular a Tarragona conjuntament amb l’Associació Aurora. Aquest cop l’acció tindrà lloc el proper dissabte 19 de novembre a les 10.45h al barri de Sant Salvador. La Plantada Popular pretén recuperar la flora de la zona al seu pas per aquest punt de la ciutat, on la vegetació de la llera del riu va patir un incendi. L’acció compta amb la implicació de les dues associacions de veïns del barri sota el lema ‘Recuperem l’entorn del nostre riu’ i el suport dels ajuntaments de Tarragona i Constantí.

Aquells que hi vulguin participar poden inscriure’s a través del telèfon 977 52 02 05 de l’Associació Aurora, a través del correu electrònicadministracio@associacioaurora.org o presencialment a la seu de l’entitat. L’Associació de Veïns de la Ciutat de Tarragona des de Sant Ramon i Sant Salvador també formalitza inscripcions a la seva seu a l’avinguda Pallaresos, 105, 5è 3a, mentre que l’Associació de Veïns dels barris de Sant Salvador i Sant Ramon ho fa al carrer Abad Escarre, s/n.

La Plantada Popular implica un seguit de treballs previs i posteriors, que desenvoluparà l’Associació Aurora. Les actuacions consisteixen en el condicionament previ del terreny, que inclou tant el desbrossat com la recollida de deixalles, i el seguiment i conservació posterior de les espècies plantades durant 8 mesos, un temps durant el qual realitzen diverses accions de reg i col·locació d’un encoixinat al voltant de les plantes per ajudar a mantenir la humitat del terra i reduir les herbes que creixen al voltant de les noves plantes.

tracking