Diari Més

Port de Tarragona

El Port consolida la línia regular de mercaderies amb Turquia

La naviliera turca Medkon Lines connecta en sis dies la indústria de Tarragona amb el mercat turc de forma setmanal

El Port de Tarragona exporta a Turquia

El Port consolida la línia regular de mercaderies amb TurquiaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Tarragona va iniciar el passat mes de febrer un servei directe des de Tarragona als principals ports de Turquia: Esmirna, Istanbul i Gebze. Aquesta línia, que opera regularment a la terminal de contenidors DP World Tarragona, ha passat en uns mesos de ser un servei decennal a tenir una escala setmanal a Tarragona, concretament cada divendres. A més compta amb el temps de trànsit més competitiu del mercat, ja que la naviliera turca Medkon Lines connecta, en només sis dies, el Port de Tarragona amb el port turc d’Esmirna.

Entre les mercaderies que s’exporten al mercat turc hi ha productes químics, paper i pasta de paper, maquinària, eines i materials de construcció elaborats. La connexió de la naviliera Medkon Lines amb el mercat turc dóna resposta a les exigències del sector exportador del territori tot afavorint el volum d'intercanvi comercial existent amb Turquia.

Des de les primeres escales realitzades al mes de febrer en què es va iniciar aquesta línia, juntament amb el servei directe als ports d’altres països com Líbia, Tunísia i Algèria, el nombre d’exportacions ha augmentat el doble i s’ha aconseguit exportar setmanalment més de 300 contenidors amb mercaderies de les empreses i indústries del territori.

tracking