Diari Més

Detenen dos Àngels de l'Infern més implicats en l'extorsió d'un tatuador de Tarragona

Els fets es van produir el passat més de març, quan integrants d'aquest motor club van assaltar violentament el domicili del tatuador i el van amenaçar

Imatge d'una marxa del grup Motor Club Hells Angels.

Detinguts dos membres del Motor Club Hells Angels per extorsionar a un tatuador de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos membres del Club de Motos Hells Angles i n’han denunciat dos més per la seva participació en l’extorsió i l’assalt violent al domicili del propietari d’un estudi de tatuatges de Tarragona el passat mes de març. Aquestes detencions se sumen a les dues ja realitzades el 30 i el 31 de març en la primera fase de la investigació.

Als sis investigats, de nacionalitat espanyola i veïns de les localitats de Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Badalona i Barcelona, se’ls considera presumptes autors dels delictes d’extorsió, robatori amb violència i intimidació, violació de domicili i pertinença a grup criminal.

Els fets es remunten al mes de març, quan un veí del Camp de Tarragona va denunciar als Mossos que estava patint una extorsió per part d’uns membres de la banda Hells Angels MC. La víctima va denunciar que l'havien assaltat violentament al seu domicili i li havien sostret els diners que tenia a casa. També va explicar que el van amenaçar de trencar-li els dits i les mans amb un martell si no els pagava 2.000 euros cada mes. Cal dir que el martell és una eina comuna entre els membres d’aquesta banda per amenaçar i extorquir persones, ja que és intimidatòria i permet transportar-la sense que constitueixi cap delicte.

Els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació que va permetre identificar i detenir els dos principals autors dels fets, que van ingressar a presó per ordre del Jutjat d’Instrucció número 6 de Tarragona. Les gestions d’investigació van continuar i van permetre identificar la resta de les persones que havien participat tant en l’assalt al domicili com en el posterior procés d’extorsió. El 8 de novembre es va establir un nou dispositiu policial que va permetre localitzar i detenir la resta dels presumptes autors.

EUROPOL considera els Hells Angels com a un grup criminal delictiu, ja que aprofita l’organització i estructura típica dels Motors Club per realitzar actes delictius en benefici de la pròpia organització.

tracking