Diari Més

Solidaritat

Pallassos de Tarragona a Jordània

Pallassos Sense Fronteres a la demarcació de Tarragona organitza una segona expedició a Jordània

Pallassos Sense Fronteres a Tarragona ja ha viatjat al Líban

Pallassos de Tarragona a JordàniaCIA Passabarret

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Circoteca de Valls és on Pallassos Sense Fronteres té establerta la seva seu territorial a les comarques tarragonines, que ha començat a funcionar a ple rendiment aquest mateix any 2016. En un principi, la ONG s’havia proposat organitzar una expedició anual, però l’èxit ha estat tal que se n’han organitzat dues.

Al mes d’octubre va marxar la primera expedició cap al Líban, mentre que el proper 14 de novembre ho faran els membres de la segona, que viatjaran fins a Jordània. Allà, Pallassos Sense Fronteres organitza sessions als camps de refugiats i altres centres on conviuen exiliats amb famílies locals. L’objectiu és poder treballar, en dues setmanes, la inclusió dels refugiats i millorar-ne la seva integració.

Fins a tres artistes del Camp de Tarragona formaran part d’aquesta expedició a Jordània, liderada per Nacho Camarero, un pallasso que ja ha participat en d’altres dels viatges organitzats per la ONG. Els membres tarragonins de Pallassos Sense Fronteres són Mila Martínez, acròbata d’El Pont d’Armenteres, Marta Renyer, pallassa de Tarragona, i Gilbert Trilles, el Mag Struc de l’Aleixar.

tracking