Diari Més

Civisme

Els actes vandàlics han destrossat el Centre Civic de Sant Salvador

El rehabilitaran per protegir els vidres, ja que els trenquen a base de pedrades reiteradament

Rompen los cristales constantemente.

Els actes vandàlics han destrossat el Centre Civic de Sant SalvadorCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els reiterats actes vandàlics a l’entorn del Centre Cívic de Sant Salvador han motivat que l’Ajuntament de Tarragona hagi decidit posar fil a l’agulla per intentar solucionar aquesta problemàtica.

Dia rere dia, alguns energúmens es dediquen a llençar pedres a la façana de l’edifici i, com que gran part d’aquesta està feta amb vidre, aquest es trenca. Són moltes les ocasions en les quals el consistori s’ha vist obligat a canviar els vidres o arranjar mobiliari, motiu pel qual ha decidit realitzar algunes actuacions a la zona, per tal d’eradicar aquesta situació. A banda de trencar vidres, l’incivisme va més enllà, ja que cremen persianes, entre d’altres situacions que han provocat que diverses regidories s’hagin posat d’acord per posar-se mans a l’obra.

Arrel dels actes vandàlics, es va crear una comissió interdepartamental on hi participaven les regidories de Serveis a la Persona, Centres Cívics, Seguretat Ciutadana i Educació i, segons detallava la regidora de Serveis a les Persones i Salut Pública, Ana Santos, «hem decidit protegir els vidres i, a més, il·luminar la zona del Centre Cívic, per convertir-la en un indret d’esbarjo».

Construiran un parc

A més, segons afegeix Ana Santos, «estem buscant una zona adient a barri per poder ubicar-hi un parc pel jovent, amb wifi i skatepark». La regidora assegura que encara no tenen localitzats els autors de la trencadissa, en cara que deixa ben clar que amb aquest nou parc molts joves tindran un lloc on passar el dia.

Per la seva banda, la regidora de Centres Cívics, Maria Isabel Negueruela afegeix, sobre aquest pla destinat a la gent jove, que «en aquests moments s’està fent el projecte per part de l’Ajuntament, és a dir, que ja està en marxa». «El projecte està en fase d’enginyeria, perquè es facin totes les valoracions necessàries», conclou Ana Santos.

També cremen les persianes.

Els actes vandàlics han destrossat el Centre Civic de Sant SalvadorCristina Aguilar

tracking