Diari Més

Cultura

Preus especials per al REC

A partir del dijous dia 3 els abonaments es podràn adquirir a diferents punts de la ciutat

Cues en l'anterior edició del Festival Internacional de Cinema de Tarragona

Preus especials per al RECREC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els amants del cinema ja tenen a la venta els abonaments i les entrades anticipades per al Festival Internacional de Cinema de Tarragona. Cal recordar queenguany el REC se celebra del 30 de novembre al 6 de desembre 2016.

Fins al dia 10 de novembre els abonaments tindràn un preu especial, i es que el REC ha decidit rebaixar-ne els preus:3 entrades sortiran a 12 €, 5 entrades a 18 € i 8 entrades al preu ganga de 25 €. A partir de l’11 de novembre els abonaments de 5 pel·lícules estan a 25 euros.Els abonaments i entrades anticipades es poden adquirir al Shiva Music (C/Cos del Bou, 15), El Lloro (C/Governador González, 18) i al Cafè Restaurant la Cantonada (C/Fortuny, 23).

Per altra banda, els cinèfils tambépodràn comprar les seves entrades individualment a la taquilla, mitja hora abans de cada pel·lícula i més endavant també es podran comprar a la web d’Atrapalo.

El REC omple els cinemes al novembre

El festival de cinema ofereix als tarragonins la possibilitat de disfrutar del programa Across The Line.La proposta inclouquatre pel·lícules inèdites al nostre país que es projectaran els divendres del mes de novembre a les 19.30 h a l’Auditori CaixaForum de Tarragona. Els films projectats se centren en els canvis de l'Europa actuali compta amb el suport del programa de beques Creative Europe, concedit per la Unió Europea.

La primera sessió projectarà el film Zoology (Rússia, França i Alemanya), la segonaShe Loves(Suïssa, Alemanya), el 18 de novembre podrem veureAloys(Suïssa, França), i finalment el REC tanca aquest cicle ambGlory(Bulgària, Grècia).

tracking