Diari Més

Reconeixment

La URV guanya el premi al Millor Pla de Comunicació

El guardó, que s'emmarca en els VIII Premis Gabinets de Comunicació organitzats pel Col·legi de Periodistes, s'entregarà el proper 11 de novembre

Foto de grup del Gabinet de Comunicació de la URV.

La URV guanya el premi al Millor Pla de ComunicacióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jurat del Grup de Treball del Col·legi de Periodistes ha decidit atorgar a la Universitat Rovira i Virgili (URV) el premi al Millor pla de Comunicació en el marc dels VIII Premis Gabinets de Comunicació, que se celebren un cop l’any. Aquest guardó, juntament amb el premi a la Millor Estratègia de Comunicació Interna i al de Millor Portaveu, s’entregarà l’11 de novembre a Barcelona en el Congrés de Periodistes.

La candidatura de la URV va ser presentada pels periodistes Montserrat Cartañà, Cristina Mallo, Javier Polinario, Berta Ramos i Ignasi Soler, integrants del gabinet de comunicació, sota el nom Construir una comunitat comunicativa. El jurat va valorar la coherència, creativitat i transversalitat del projecte, a més de la globalitat i la complexitat del pla, que aprofita la feina de coordinació del gabinet de premsa i comunicació per canalitzar tot el potencial de les tecnologies digitals i les xarxes socials i posar-les al servei de la institució i la societat. També ha valorat la creació descentralitzada de continguts, protocols i procediments.

Pel que fa a la resta de premis, la Diputació de Barcelona ha estat la mereixedora del guardó a la Millor Estratègia de Comunicació Interna amb el pla Guanyem salut, presentat per Ethel Patricio. El premi al Millor Portaveu (2015) s’atorgarà a Cristina Gallach, responsable de comunicació de l’ONU.

tracking